Binnenkort verhuizen? Lees deze tips!

Heb jij binnenkort een verhuizing op de planning staan, en ben je op zoek naar een manier om dit zo soepel mogelijk te laten verlopen? We weten allemaal dat verhuizen een enorme klus is, en als je dit niet goed aanpakt kan de dag van de verhuizing enorm stressvol worden. Daarom raden wij je aan deze tips aandachtig door te lezen, zodat je weet wat je te wachten staat op de dag van de verhuizing. Ga je dus binnenkort verhuizen en zoek je tips hoe je dit zo soepel mogelijk kan laten verlopen? Je leest het in deze blog!

Een goed begin is het halve werk

Eigenlijk is het allerbelangrijkste op de dag van de verhuizing dat je je goed hebt voorbereid. Het is natuurlijk logisch dat al je spullen ingepakt moeten zijn, dus dozen bestellen moet je echt ruim van te voren doen zodat je genoeg tijd hebt voor het inpakken. Zorg er ook voor dat je bijvoorbeeld een ruime bus huurt, en dat je deze op een handig tijdstip kan ophalen. Vaak vergeten mensen dit op tijd te doen, en komen ze op het laatste moment in de stress. Ook zie je vaak dat mensen denken: we vervoeren het met de personenauto en rijden een paar keer heen en weer. Onze tip is: doe dit niet!  Dit kost echt ontzettend veel tijd, die je nodig hebt op de dag zelf.

Maak slimme deals en afspraken

Het verhuizen van apparatuur zoals wasmachines, drogers, vaatwassers en koelkasten is een enorme klus die veel tijd en moeite kost. Wij raden je aan om eens te gaan kijken of je een goede deal kunt sluiten ergens. Zo kun je bijvoorbeeld je wasmachine online proberen te verkopen aan iemand, en met het geld hiervan een nieuwe kopen. De nieuwe wordt namelijk naar boven gebracht én aangesloten, dit scheelt echt een hoop gedoe.

Zorg voor voldoende hulp

Het beste kun je je verhuisteam opdelen in 2 groepen. Een groep die alle spullen naar beneden haalt en in de bus zet, en de andere groep die het nieuwe huis schoonmaakt en alle spullen gaat uitpakken. Zorg dat je voldoende mensen hebt die je helpen, maar niet te veel! Want dan loop je elkaar alleen maar voor de voeten wat eigenlijk averechts werkt.

We hopen je met deze blog genoeg tips te hebben gegeven zodat je verhuisdag een succes wordt!