Zo vader, zo zoon

Zo vader, zo zoon

Mijn man werkt in een magazijn. Hij is hier verantwoordelijk voor al het reilen en zeilen en is dus de manager. Hij werkt met een heftruck, zorgt er voor dat alle voorraden aangevuld zijn en doet o.a. de personeelsplanning. Kortom: hij is een echte manager. Mijn zoontje van 5 kijkt enorm tegen hem op. Hij mag wel eens met papa mee naar zijn werk en wil dan natuurlijk op de heftruck rijden. Met hilarische taferelen als gevolg.

Soort van obsessie

Nadat hij een aantal keer mee gegaan was met zijn vader, ontwikkelde mijn zoon een soort van obsessie voor heftrucks. Het enige waar hij nog mee wilde spelen was zijn speelgoed heftruck en hij was boos als hij dit niet mocht. Ook zei hij elke dag: "papa heftruck rijden". En wij wisten op een gegeven moment niet meer wat we met hem aan moesten. We besloten dat ontmoediggen niet een goed idee was, maar we zochten een gezonde uitlaatklep voor zijn obsessie. Zo kochten we een mini heftruck voor in de tuin, waar hij naar hartelust mee kon spelen. Ook een bob de bouwer helm erbij was een goede zet van ons, want hij begon ontzettend lief te spelen en deed niet meer zo boos. Na een aantal maanden stopte zijn obsessie en wilde hij andere dingen doen zoals met auto's spelen, klimmen en tekenen. Gelukkig maar!

Lijkt toch op zijn vader

We kunnen er weinig aan doen, maar mijn zoon lijkt toch echt ontzettend op zijn vader. Alhoewel hij niet meer een obsessie heeft met heftrucks, zegt hij nog wel dat hij net als papa in een magazijn wil werken als hij later groot is. En het allerliefste gaat hij nog steeds met zijn vader mee naar zijn werk. Dan doet hij zijn bob de bouwer helm op en zijn oranje vestje aan, en voelt hij zich de koning te rijk! Mijn man vindt het heerlijk, want hij is gek op zijn zoon en stimuleert het alleen maar. Ik laat ze maar een beetje, want het heeft toch geen zin tussen een vader en zijn zoon in te gaan staan. Ik ben blij dat ze zo een goede band hebben! En mijn dochter? Die is een heel ander typje haha. Die lijkt meer op mij en gaat graag naar de stad om te shoppen. Ik geniet dan ontzettend van onze momenten samen en voel me gezegend met mijn gezin. Uiteindelijk kiezen ze toch allemaal hun eigen weg.

Wat is love to be mama

Wat is love to be mama

Bij Love to be mama kun je informatie vinden over hoe je zwanger kunt worden en welke voorbereidingen daarvoor nodig zijn. Je kunt een menstruatiekalender gebruiken, die laat jou precies zien wanneer je het meest vruchtbaar bent. Op die manier vergroot je jou succes om zwanger te worden. Je kunt zo je ovulatie en je vruchtbare dagen meten.

mamalove

Love to be mama

Elke vrouw heeft een bepaalde menstruatiecyclus. Dat verschilt bij elke vrouw hoeveel dagen dit zijn, de gemiddelde cyclus duurt 28 dagen. Die start op de eerste dag van de menstruatie en eindigt op de eerste dag van de volgende menstruatie. Je bent in elke menstruatiecyclus een paar dagen vruchtbaar. Daarom is de kans dat je zwanger wordt tijdens je menstruatiecyclus niet groter dan 25% ook al ben je kerngezond. Ongeveer 30% van de vrouwen die zwanger wilt worden is binnen 3 maanden ook echt zwanger. Na zes maanden is dit opgelopen tot 70 %. Bij de overige 30% duurt het langer. Dat hoeft niet alleen aan de vrouw te liggen, dit kan ook aan de man liggen.

De menstruatiekalender om je vruchtbare dagen te berekenen werkt vrij eenvoudig. Je vult de eerste dag van je laatste menstruatie in, je geeft aan hoe lang je menstruatiecyclus duurt en je bent klaar. Hoewel de kalender vrij eenvoudig is

Verschillende factoren op de zwangerschap

Je vruchtbaarheid wordt door verschillende factoren beïnvloed. Dit zijn beheersbare factoren als je leefstijl (eten, drinken, stress, roken en drugs), maar ook niet-beheersbare factoren als bepaalde aandoeningen. Je kunt bijvoorbeeld ook minder vruchtbaar zijn door een verstoorde eicelproductie. Omdat je hier zelf niets aan kunt doen, is dit een niet-beheersbare factor.

Aankondiging zwangerschap doe je zo

Aankondiging zwangerschap doe je zo

Wil je op een leuke manier de aankondiging zwangerschap doen. In deze blog worden een aantal leuke tips gegeven hoe je op een originele manier kan zeggen dat je zwanger bent. Denk er van te voren zelf wel goed over na hoe groot je de aankondiging wilt doen. Wil jij er veel geld aan uitgeven en ben je bereid om er een grote happening van te maken. Dan geven wij jou hier een aantal tips om op een goedkope of op een dure manier te bekend te maken dat je zwanger bent.

Geboorte kind

Tips voor de aankondiging zwangerschap

Wil jij de zwangerschap bekend maken aan een hele groep? Of wil jij het tegen iedereen apart zeggen op een leuke manier? Neem dan zeker een keer een kijkje op de website van meervoormamas.nl. Op deze website vind je heel veel tips hoe je op een leuke manier uit kan pakken. Wil jij het bijvoorbeeld bekend maken aan jou andere kinderen dan kan je dit doen door beschuit met muisjes te kopen. Valt het kwartje gelijk of moet je ze toch nog een handje helpen. Een andere leuke manier om het te vertellen is om aan jouw vader en moeder een voorlees boek te geven, ook kan je een boek geven met de titel opa of oma. Dan hoef je het niet zelf te vertellen. Als ze er zelf achter moeten komen vindt de persoon waar het om gaat vaak leuker. Zo zijn er nog vele andere manieren om dit bekend te maken denk er zelf maar is overna.

Oppas regelen? Zo doe je dat!

Oppas regelen? Zo doe je dat!

Ouders zijn is keihard werken. Het vergt veel inspanning en tijd, je wilt je kindje immers alle aandacht van de wereld geven. Dan is het ook logisch dat je op sommige dagen even een momentje voor jezelf nodig hebt. Om alleen te zijn of een dagje weg of een avondje uit met je partner. De meeste gezinnen hebben vaste oppassers die op zo’n moment kunnen bijspringen, zoals opa en oma. Maar in sommige gevallen moeten ouders op zoek gaan naar een geschikte oppas. Dit kan een hele zoektocht zijn, aangezien je wil dat de oppas een klik heeft met jouw kind. Hoe je een goede oppas regelt lees je hier!

Online

Het is natuurlijk fijn als je een oppas kan vinden die al redelijk wat ervaring heeft. Op internet vind je verschillende websites met oppassers. Deze websites bemiddelen tussen ouders en oppassen. Op deze manier heb jij binnen no-time een oppas gezocht. Meestal kun je je gratis inschrijven op de websites en betaal je pas een vergoeding als je daadwerkelijk in contact komt met een oppas. Van de website is meestal ook een app te downloaden. Dit kan handig zijn bij het inplannen van afspraken met de oppas of het veilig online betalen.

Netwerk

Natuurlijk kun je ook op zoek gaan naar een oppas vanuit je eigen netwerk. Dit kan zijn via social media of mensen die je kent van de school waar je kindje op zit. Het is handig om te overleggen met andere ouders welke oppas zij hebben. Zo kun je vragen hoe ouders over hun oppas denken en of ze deze kunnen aanbevelen. Het is een makkelijke en goedkope manier om bij een betrouwbare oppas te komen. Ook als jouw directe omgeving geen oppas voor je heeft, kunnen zij wel weer aan hun eigen netwerk vragen of iemand een goede oppas kent. Dit is een soort van sneeuwbal effect, waardoor de kans groot is dat iemand uiteindelijk weer bij jou terecht komt met een goede oppas. Het enige wat je nu nog hoeft te doen is het inplannen van een kenningsmakingsgesprek om de oppas beter te leren kennen.

Kiekjes

Kiekjes

Het is een grote hobby van me: foto’s maken. Of zoals mijn oma zegt: kiekjes. Ik heb er verder geen cursus voor gevolgd, laat staan een opleiding voor gedaan. Dus ik zeg met klem dat ik een hobbyist ben. Ik ga niet aan de gang met een professioneel toestel, maar maak ze gewoon met mijn telefoon. Het geheugen op mijn telefoon moet ik dus regelmatig legen. Dan gaan ze allemaal naar de externe harde schijf van mijn computer. Elk jaar ga ik door alle foto’s die ik de twaalf maanden daarvoor gemaakt heb en dan mag ik van mezelf maximaal 100 foto’s selecteren. Het is leuk het jaar in foto’s voorbij te zien komen. Het valt me daarbij altijd weer op hoe snel je bepaalde dingen weer vergeet. Af en toe blader ik door eerdere albums die ik heb laten afdrukken en dan moet ik weer erg lachen om bepaalde foto’s of realiseer ik me dat ik een bepaalde vriendin al een tijd weer niet gezien heb. Het is dus voor meerdere dingen goed!

Je eigen beeltenis

Overigens is het wel steeds moeilijker om alle memorabele kiekjes te verzamelen. Vrienden maken namelijk ook geregeld wat foto’s, waardoor je ook heel wat foto's via e-mails of apps krijgt of van sociale media moet plukken. Ik ben namelijk niet zo’n selfieliefhebber, dus tussen de foto’s die ik zelf maak, zitten weinig kiekjes met mezelf erop. Dan is het toch leuk om af en toe foto’s van anderen bij mijn albums te voegen, zodat ik later als ik een oud omaatje ben me nog kan herinneren hoe ik er vroeger uitzag. Dat brengt me op de volgende gedachte: vrouwen kunnen erg kritisch over zichzelf zijn, zeker over hoe ze op foto’s staan. Maar waarschijnlijk zal je later terugkijken en jezelf afvragen waar je je eigenlijk druk over maakte. Als ik nu namelijk foto’s terug zie uit mijn tienertijd, dan overkomt mij hetzelfde. Ik weet nog goed waar ik onzeker over was, maar zie ik foto’s uit die tijd dan zie ik het probleem totaal niet meer. We zijn dus veel harder naar onszelf dan nodig is!

De bomen en het bos

Laatst was ik toe aan een nieuwe telefoon en abonnement. Ik vind dat altijd wel een gedoe, want er zijn zoveel keuzes dat ik al gauw door de bomen het bos niet meer zie. Daarom besloot ik op een gegeven moment om gewoon naar een goede vergelijkwebsite te gaan en daar mijn keuze te maken. Niet meer zelf eindeloos vergelijken en moeilijk doen en ondertussen uren bezig zijn met de beste telefoon en het goedkoopste abonnement uit te zoeken. Voor mij zijn maar een paar dingen belangrijk bij mijn telefoon. Ik moet er mooie foto’s op kunnen maken! En er moet natuurlijk behoorlijk wat geheugen op zitten. Ik heb daarom voor een huawei abonnement gekozen. Er zitten veel functionaliteiten op en de prijs is in verhouding met die kwaliteit erg goed. Ik heb er al heel wat mooie kiekjes mee gemaakt!

Tips voor het vinden van werk

Tips voor het vinden van werk

Het is niet altijd makkelijk om erachter te komen wat voor werk je graag wil doen. De een weet al van jongs af aan wat hij of zij wil worden, maar voor de meesten verandert deze wens gedurende de jaren. Zo leek het me toen ik zes was leuk om later kapster te worden, maar toen ik eenmaal tiener was, was die droom alweer vervlogen. Ik weet ook niet precies hoe het komt, maar op een of andere manier kan het best moeilijk zijn te bedenken wat je graag voor werk zal willen doen. Misschien heeft het te maken met de enorme hoeveelheid aan beroepen die er zijn en dat je dan simpelweg door de bomen het bos niet meer ziet. In deze blog geef ik daarom wat tips voor het vinden van werk dat bij je past.

Testen

Zet een lekkere kop thee of koffie voor jezelf en pak er een pen en notitieblokje bij. Ga eens terug naar de tijd dat je jong was en denk eens aan het speelgoed waar je het vaakst mee speelde. Was je vooral buiten te vinden waar je voetbalde of een hut bouwde? Speelde je met barbies of hield je erg van tekenen? En wat wilde je vroeger worden en weet je nog waarom dat beroep je aansprak? Toen je jong was, kon je doen wat je leuk vond en zat je nog niet vast aan allerlei verplichtingen. De dingen die je toen leuk vond om te doen, stonden dus dichtbij je. Het zegt iets over je natuurlijke interesses. Misschien weet je het niet meer precies, dus moet je het even aan je moeder of ander familielid vragen. Of pak een oud fotoboek erbij en kijk waar je mee speelde. Met welke cadeaus die je op je verjaardag kreeg, was je echt heel blij? Dat kan je op ideeën brengen in welke hoek je het zou kunnen zoeken. Hield je er bijvoorbeeld erg van buiten spelen en speelde je graag met autootjes? Misschien kan je dan verkeersregelaar worden! Dan mag je aan de slag in het verkeer en bij grote wegenbouwprojecten. Hoe cool is dat?

Mouwen opstropen

Wat je ook kan doen, is een gratis beroepskeuzetest op internet doen. Dat kan je op nieuwe ideeën brengen waar je eerder nog niet aan gedacht had. Ook zou je eens op internet kunnen zoeken naar opleidingen of cursussen die je aanspreken. Er zijn namelijk werkgevers die graag jouw opleiding willen betalen, als je bij hen komt werken. Neem het voorbeeld dat ik net gaf van verkeersregelaar. Je kan daar een gratis opleiding voor doen. Vervolgens ben jij een van die mensen die het verkeer in goede banen leidt! Neem eens contact op met uitzendbureau Binck. Zij hebben allerlei banen voor mensen die van aanpakken weten en graag met hun handen werken. Wie weet ben je al binnen een paar weken je mouwen aan het opstropen in de bouw of aan de slag als timmerman. Want dat is ook een belangrijke tip: vertel mensen in je omgeving dat je op zoek bent en neem contact op met uitzendbureaus. Soms vind je iets viavia en andere keren door je in te schrijven bij een uitzendbureau. Ga er op uit en laat jezelf zien!

Alles wat je moet weten over erfrecht

Alles wat je moet weten over erfrecht

Als er iemand in je naaste kring komt te overlijden is dat niet alleen heel pijnlijk, er komt ook een hele hoop bij kijken. Er zal een hoop geregeld moeten worden, niet alleen de begrafenis zelf, maar ook veel administratieve zaken. Iets waar je op dat moment totaal geen behoefte aan hebt, echter kom je er niet onderuit. Wij vertellen je graag meer over wat er geregeld moet worden en hoe een erfrecht advocaat je hierbij kan helpen. 

De werkzaamheden van een erfrecht advocaat 

Wat doet een erfrecht advocaat precies? Een dergelijke advocaat zorgt ervoor dat je vragen krijgt op antwoorden als: Is er een testament aanwezig? Wie zijn alle erfgenamen? Wie hebben er allemaal recht op wat er in het testament staat? Een advocaat staat je bij in deze stappen na het overlijden van een dierbare, zonder daarbij oog te verliezen voor de emotionele kant. 

Daarnaast dienen er ook veel andere zaken geregeld te worden. Hierbij moet je denken aan het aangifte doen van overlijden en de financiële en administratieve afwikkeling. 

Is er een testament aanwezig of niet? 

Een van de belangrijkste vragen waar gespecialiseerde advocaten je bij dienen te helpen is de vraag of er een testament aanwezig is of niet. Wat is een testament eigenlijk? Een testament is een document waarin iemand vastlegt wat er bij overlijden moet gebeuren met zijn of haar nalatenschap. Iedereen die overlijdt, laat iets na. Dit kunnen bijvoorbeeld geld, schulden, spullen of dieren zijn. In een testament staat hoe deze erfenis wordt verdeeld. 

Schakel een erfrecht advocaat in


Als het gaat om een afwikkeling van een nalatenschap zijn er tal van vragen waar je mee zit, dat is te begrijpen. Erfrecht advocaten zijn hierin gespecialiseerd in en hebben hier tal van ervaring mee, wat voor jou wel zo fijn is als je middenin een periode van rouw zit. Neem dan ook contact op met een advocaat bij jou in de buurt en ga hier vooral niet zelf mee aan de slag. Omdat je middenin een emotionele periode zit kan het namelijk nog wel eens voorkomen dat je beslissingen neemt waar je later spijt van gaat krijgen.

Werken en de ziekenboeg

Werken en de ziekenboeg

Sinds afgelopen donderdag zitten we met een ziekenboeg thuis. Drie kleine kinderen waarvan er twee naar school gaan. Op school zwerven allerlei virussen rond en dat vraagt soms om een ziekenboeg. Vermoeiend en zielig. Uitzieken is het enige wat helpt met als beste remedie slapen.

Oudste heeft waterpokken

Nadat ik een dag op de vergaderlocatie Amsterdam heb gewerkt kom ik bekaf thuis. Via onemeeting.com sluit ik mijn locatie af en plof ik op de bank neer. Even bijkomen. Dan ineens komt mijn dochter naar me toe met de vraag ‘Wat is dit mama?’. Haar romp zit helemaal onder de kleine rode bultjes gevuld met vocht. Waterpokken. Op school heerst het en het was dus afwachten wanneer onze kinderen het krijgen. Nu dus. Niet teveel aandacht aangegeven en die avond heeft ze lekker geslapen en had ze nergens last van. De volgende morgen kreeg ze hoge koorts en begonnen de bultjes zich te vermenigvuldigen. Razend snel gaat dat. Binnen een paar uur tijd zaten de bultjes overal op haar lichaam. Op haar hoofdhuid, gezicht, romp, armen, benen en voeten. De bultjes waren vrij groot en allemaal gevuld met vocht. Dit is het moment dat de waterpokken zeer besmettelijk zijn.

Toch maar even de dokter bellen. Helaas, die kon niet helpen. Waterpokken zijn zeer besmettelijk en dan moet er echt uitgeziekt worden. Goed opletten op de hygiëne en hopen dat onze andere twee kinderen het niet krijgen.

Nu ook nog de jongste

Gek genoeg beginnen de ziektes van kinderen altijd in het weekend. En altijd als de dokter niet bereikbaar is. Vrijdag om 17.15 uur. De jongste heeft het nu wel erg benauwd. We maken ons toch een beetje zorgen aangezien hij erg piept met adem halen. We bellen de huisartsenpost en ze willen hem toch even nakijken. Snel bel ik mijn moeder met de vraag of ze even op kan passen want we willen altijd graag met zijn tweeën naar de dokter. Vier paar oren horen tenslotte altijd meer dan twee. Mijn moeder arriveert snel en wij vliegen de deur uit. Het ziekenhuis is om de hoek bij ons dus we lopen er zo heen. Nadat hij is nagekeken krijgen we de uitslag dat hij inderdaad erg benauwd is en ze willen hem vernevelen. Een klein mondkapje wordt over zijn mond geplaatst en een apparaat begint een heel hard irritant geluid te maken. Uit het mondkapje komt stoom in combinatie met een medicijn wat zijn luchtwegen opent. Na 5 minuten is het klaar en wordt hij weer helemaal nagekeken. De verneveling heeft niet echt veel geholpen en we krijgen het advies om elke 4 uur ventolin te geven middels een puffer. Mocht er geen verbetering optreden dan moeten we weer bellen. Het is altijd zo zielig om te zien hoe die kleintjes vechten tegen de ziektes. Maar gelukkig knappen ze ook altijd snel weer op.

Do It Yourself , blijft leuk

Do It Yourself , blijft leuk

Het is altijd leuk om creatief bezig te zijn. Fijn om na een drukke werk- of studiedag even je hoofd leeg te maken. Dan kan creatief bezig zijn heel goed werken. Nou kan het ook goed werken voor jou om te gaan sporten of een andere activiteit. Maar in veel gevallen kan creatief bezig zijn ook werken. Nou hoef je niet de nieuwe Bob Ross te worden natuurlijk of helemaal uit te pakken met epoxy lijm. Begin daarom ook altijd klein en wat je kan, dan blijft het ook leuk om te doen.

 

Kijk wat jij leuk vindt om te doen

In dit soort gevallen is het dus heel belangrijk om te kijken wat jij leuk vindt om te doen. Vindt jij het leuk om te gaan tekenen of juist om te gaan schilderen. Dan ga dat vooral ook doen. Vind je dat je er niet heel goed in bent, kan je altijd hulp stukjes halen. Zo kan je schilderen op nummertjes, zo weet jij precies welke kleur waar moet komen en hoef je vooral ook zelf niet na te denken over wat je gaat schilderen. Dat scheelt ook weer een hoop.

Als jij het leuk vindt om eventueel te gaan breien of te naaien, dan kan je dat ook altijd doen. En dan begin vooral ook klein. Zo kan je de kleine kneepjes onder de knie krijgen en kan je steeds groter denken. Dat is natuurlijk helemaal leuk.

 

Je hoeft er niet gelijk een ster in te zijn, onthoud dat goed

Je begint natuurlijk met een hobby, dat betekend ook dat je er in het begin misschien niet gelijk super goed in bent. Dat kan natuurlijk. Je bent in het leven er ook om te leren. En dat betekend ook wanneer je met iets nieuws begint, je het ook nog moet leren. En dan ga je stapje voor stapje vooruit. Dus geef niet gelijk op wanneer het niet lukt zoals je het graag zou zien. Maar zet door. Onthou ook goed dat je het doet om te ontspannen en om je hoofd leeg te maken. Niet om uiteindelijk nog meer stress te krijgen omdat het niet lukt. 

 

Dus ga er lekker voor zitten. Denk na wat je wilt gaan doen en maak zo lekker jouw hoofd leeg. En of je dat nou creatief gaat doen, doet door te sporten of misschien wel doet door lekker een boek te lezen. Jij weet uiteindelijk wat voor jou goed werkt.

Werkgroep

Werkgroep

Het is inmiddels al een aantal jaar dat ik bij mijn huidige werkgever werk. In die jaren zijn we behoorlijk gegroeid. Dat is natuurlijk erg positief, maar het is steeds moeilijker op de hoogte te blijven van wie er als nieuwe collega bij is gekomen. Nieuwe afdelingen ontstaan en voordat je het doorhebt, zit je tegenover een collega in de trein zonder dat je hier bewust van bent. Om toch de verbinding met elkaar te blijven houden, was er daarom iets nieuws geïntroduceerd. Iedereen zou ingedeeld worden in werkgroepen die samengesteld zouden worden uit tien collega’s van verschillende afdelingen. Zo zouden we op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in het bedrijf en konden er nieuwe initiatieven ontstaan. Het was namelijk de bedoeling dat elke werkgroep iets zou bedenken om te verbeteren aan de organisatie. Hier en daar werd er wel wat gemord, omdat iedereen het natuurlijk al druk genoeg heeft met het voltooien van het eigen werk. Maar hele heftige eisen werden er niet gesteld. Er werd verwacht dat je minstens eens per maand samenkwam en aan het eind van een half jaar iets gerealiseerd had. Dat mocht ook iets kleins zijn. Als het maar op een of andere manier positief bij zou dragen aan de organisatie.

Eerste afspraak

Tijdens de eerste afspraak werd het al gauw duidelijk dat het best een goed idee was. Toen we eenmaal het voorstelrondje hadden gehad, want er waren inderdaad redelijk wat mensen bij die elkaar niet kenden, begonnen we te praten over wat we leuk zouden vinden om te ondernemen. Zo stelde iemand voor een bandjesavond te organiseren, aangezien hij best wat collega’s kende die in een band spelen. Zo zouden collega’s elkaar beter leren kennen en het op die manier bijdragen aan de sfeer in het bedrijf. Een ander stelde voor om een alternatief te bedenken voor het kerstpakket. Iets dat iedereen leuk zou vinden. We snapten wel waar het voorstel vandaan kwam, want afgelopen keer werd er wat heen en weer geruild met items die in het kerstpakket hadden gezeten. Maar we waren er niet helemaal overtuigd van of het voldoende positief zou bijdragen aan de organisatie. Vervolgens kwam iemand op het idee om de lunchruimte anders in te richten. Het was nu wat saai en het kon leuker en aangenamer. Het bleek dat we dit eigenlijk allemaal wel vonden. We besloten bij onze volgende afspraak wat ideeën te bespreken voor een ander uiterlijk van de lunchruimte.

Sfeer

We schreven een A4-tje vol met onze wensen voor een nieuw interieur voor de lunchruimte. We snapten wel dat dit wat veel was, dus besloten we het bij de drie belangrijkste punten te houden. Dit waren een betere lunchleverancier, kwaliteits opbouwspots en sfeerverhogende planten. Ik zou een voorstel schrijven voor de directie en er een prijsindicatie bij doen. Er werd enthousiast gereageerd op het idee. We kregen er een prima budget voor en zijn alle items gaan uitkiezen en bestellen. Het is een veel gezelligere ruimte geworden waar je graag een broodje eet en met je collega kletst. Na het half jaar volgde er een evaluatie waarbij iedereen was gevraagd aan te geven met welke veranderingen je erg blij was. Het bleek dat wij een van de meest succesvolle werkgroepen waren. Dat maakte ons natuurlijk erg trots!