Een goede fiets voor jou!

Bijna iedereen in Nederland heeft er wel één, een fiets. Het is het meest gebruikte vervoersmiddel in Nederland en je kunt er bijna overal mee komen. Of je er nou mee naar school of naar je werk gaat, of dat je een lange fietsvakantie ervan maakt. Het kan allemaal met een goede fiets. Er zijn tegenwoordig erg veel fietsen op de markt waardoor de keuze voor de perfecte fiets soms best lastig kan zijn. Daarentegen is een fiets ook nog is veel milieubewuster dan bijvoorbeeld een auto of een scooter. En ook een stuk goedkoper!

Een elektrische fiets

Misschien ben je al wat ouder en is je conditie niet meer helemaal op en top of je wilt misschien gewoon wat ondersteuning tijdens het fietsen. Dan is een elektrische fiets iets voor jou! Een elektrische fiets geeft je net dat extra beetje ondersteuning waardoor jij weer lekker kunt fietsen. Ook zijn deze fietsen ideaal voor een fietsvakantie. Je kunt er gemakkelijk lange afstanden mee af leggen zonder aan het einde van de fiets tocht helemaal moe te zijn. Ook zijn de elektrische fietsen voorzien van derailleurversnellingen waardoor je altijd lekker licht kunt blijven trappen, ook al moet je die hoge berg op. Daarnaast is een fietsvakantie negen van de tien keer ook veel goedkoper dan bijvoorbeeld een vliegvakantie.

Een elektrische mamafiets

Tegenwoordig zijn elektrische fietsen niet alleen meer bedoelt voor de wat ouderen onder ons maar zijn er elektrische fietsen voor iedereen. Zo zijn er ook elektrische mamafietsen op de markt gekomen. Deze fiets beschikt over dezelfde middelen als een normale elektrische fiets alleen heb je wat meer ruimte voor en achterop de fiets. Door deze extra ruimte kan je gemakkelijk en veilig je kinderen meenemen op de fiets. Want ook als drukke moeder is het soms fijn om wat extra ondersteuning tijdens het fietsen te krijgen!

Een stadsfiets

Ben je een scholier of heb je misschien al een vaste baan? Dan is een stadsfiets waarschijnlijk het beste voor jou. Als je school of werk op fietsafstand is zou ik zeker aanraden om voor de fiets te gaan dan voor de auto. En zoals eerder benoemd is het veel milieubewuster en je krijgt ook je dagelijkse dosis beweging binnen. Daarnaast bespaart het veel benzinekosten. Een stadsfiets is bijvoorbeeld een prima keuze als je een wat langer stuk moet afleggen om op je werk en/ of school te komen. Voor de dames onder ons is een omafiets ook een erg leuke fiets. Door zijn bijzondere model ziet de fiets er modieus en vrouwelijk uit en maak jij helemaal de blits met je nieuwe fiets.